Продължавайки успешната серия от инициативи под егидата на проекта „Посланици на зелената промяна“, Русенската Търговско-Индустриална Камара (РТИК) представи поредното си събитие, фокусирано върху креативността и иновациите за създаване на устойчиви бизнес решения.

Специален гост и лектор на събитието беше инж. Владислав Великов, изтъкнат консултант по ефективност на труда. Известен със своя подход „Импрувин“, инж. Великов е допринесъл значително за подобряването на оперативния и мотивационен мениджмънт в множество български компании, водейки до значително повишаване на производителността и намаляване на текучеството на персонала.

Основната тема на работилницата беше „Създаване на креативни бизнес решения с Lego“. Този интерактивен модул не само разви креативността у участниците, но и предостави уникален поглед върху прилагането на устойчиви практики в техните организации. Участниците имаха възможност да работят с Lego, което помогна за развитието на уменията за креативно мислене и иновационно решаване на проблеми.

Работилницата се организира в рамките на проекта „Посланици на зелената промяна“, финансиран от програмата „Развитие на бизнеса, иновациите и малките и средни предприятия“ чрез Норвежкия финансов механизъм (Norway Grants) 2014-2021. Събитието представи важна възможност за компаниите да станат част от зелената промяна, да обогатят своите знания и умения и да допринесат за устойчивото развитие на бизнеса и обществото като цяло.

С успешното провеждане на тази работилница, РТИК продължава да затвърждава своята роля като лидер в подкрепата на бизнеса за постигане на устойчиво развитие и иновации, които са ключови за бъдещето на българската икономика.

Similar Posts