Поради добре развитата си производствена индустрия, както и близостта си до град Русе, Русенската търговско-индустриална камара проведе среща с представители на различни бизнес сектори в гр. Бяла (област Русе) на 27 февруари 2024г.

Събитието имаше за цел да привлече представители на малки и средни предприятия, които да вземат участие в обучителният семинар “Посланици на зелената промяна”, за да гарантира, че целите на проекта са изпълнени.

В допълнение, беше подробно представен проектът “Посланици на зелената промяна”, включително неговите основни и специфични цели, постигнати и предстоящи резултати и дейности и др. Освен това, сред присъстващите по време на срещата беше и представител на българската делегация от учебната визита, проведена в Норвегия, която беше организирана от РТИК в периода 15-19 октомври 2023г., който сподели своя опит, впечатления и научени поуки.

Срещата се организира в рамките на проекта „Посланици на зелената промяна“, финансиран от програмата „Развитие на бизнеса, иновациите и малките и средни предприятия“ чрез Норвежкия финансов механизъм (Norway Grants) 2014-2021.

Similar Posts